Velkommen! Her kan du skrive stort og smått
Navn:

Sted:

Melding:

 
tegn igjen
 

Navn: Åshild
Sted: Majorstua, Oslo
Sent: 06.10.08 21:09

Så fine bilder frå Masfjordfjella! De hadde flaks med været, det er heilt sikkert. Du har dokumentert denne haustaktiviteten på ein veldig bra måte, og det er potensiale til Masfjordkalenderen der!
Nå har dei lagt fliser på vegg og golv, og me håpar å flytta inn mot slutten av neste veke. Begynnar verkeleg å bli klar for mi egen seng no. Men det er litt kjekt å vera nomade og. I magen er det veldig stor aktivitet ikveld, ho gleda seg sikkert til å koma ut om 6 veker! Og til at pappa kjem heim frå Afrika.
Snakkes!
Navn: moy
Sted: Soknedal
Sent: 06.10.08 02:16

tar og frys ned ei "laddning" kjelost---så fe du hent den når du fer forbi.
kjelost med hel blåbær er jo max bedre enn all helsekost en fe kjøp,-så det er ei "lita" form her te deg og Aslaug.
Håper været løyer lit- no skal jeg å skogen med "gammlemor Tinka" denne uka.
Jeg elsker tiuren vettu- og Tinka er jo råfliknk der.
no er det også skiføre i høyden........for den som det...heheNavn: Ragnhild
Sted: Hotellet
Sent: 05.10.08 22:16

I kveld skal jeg på kino å prøve å finne en film de ikke har dubbet, har hørt rykter om at mamma mia er på engelsk, så kanskje d blir den.
Skal hoppe i dusjen nå å rense såret mitt etterpå, har fått infeksjon i leggen. startet me en liten kvise å har nå blitt ei GIGAkvise som er hoven å veldig rød rundt... tips Jomi??
Ha en fin dag alle sammen :)
I morgen begynner vi me fotball:)Navn: Arnstein
Sted: Cotonou, Benin, Vest-Afrika
Sent: 01.10.08 11:21

Flotte bilder, paps! Har ventet lenge på de nå, men du har vel hatt annet å gjøre enn å legge ut bilder. HEr i Benin går livet uten de store påvirkningene fra børsene verden over...Iallfall kosta ananasen det samme i dag som den gjorde i forrige uke. Alt vel her.Navn: Arnstein
Sted: Cotonou, Benin, Vest-Afrika
Sent: 01.10.08 01:53

Flotte bilder, paps! Har ventet lenge på de nå, men du har vel hatt annet å gjøre enn å legge ut bilder. HEr i Benin går livet uten de store påvirkningene fra børsene verden over...Iallfall kosta ananasen det samme i dag som den gjorde i forrige uke. Alt vel her.Navn: Jostein
Sted: Moholtlia
Sent: 28.09.08 21:57

Hvis du har råmelk til overs, så vet du jeg elsker kjelost Moi. Jeg kommer innom...Navn: Moy
Sted: Soknedal
Sent: 25.09.08 23:57

Hei Jostein.
Nåh... kess går det med rypjakta?Ettersom att rypan i Håkkådalen har vorte utskremt te Budal og Singsås,så er det dit du må... hehe...faktisk bra i Singsås sies det.Arnt og jeg åt ryp te meddag i dag og det var godt ja.Fer du forbi i nærmeste framtid så kom innom.Lure på om du skaffe en bra bærbar pc te meg.Ka med bildan din som snart kommer.....Er innom sia di for og sjå ker fantastiske tura,jakt dåkk har.Arti å sjå att hele fam. er aktiv på fritid.
Her bllir vi litt mere "bundet" for jakt- Kalvinga har starta og vi har konsentrert kalving.No bli det my råmjølk etterhvert-.Valpene er solgt,2 igjen ,men de blir ikke hentet før 4 okt.Har ei unghund-tispe som står på trening i Tr.heim.Hun ska på prøve på
nyåret-det skal bli skikkelig arti å bruke henne på jakt.Hun lover bra. Kom innom når dåkk passere da.
Nattahilsen fra kjøttrø'nNavn: Arnstein
Sted: Cotonou, Benin
Sent: 25.09.08 00:06

Hei folkens!
En liten hilsen fra Vest-Afrika og Benin. Kom hit ikveld og har nå kommet meg til rette på hotellet her. Har vært mørkt siden vi kom, så aner egentlig ikke hvordan det ser ut..men konstraster...JA. Alt har gått greit, og vi har nettopp inntatt et godt måltid med kanin og stekt banan. Flotte bilder fra italia, paps!
Snakes!Navn: Jostein
Sted: Moholt
Sent: 24.09.08 10:11

Nå har jeg lagt ut bilder fra Pica og Cecina...

Flere kommer snart...Navn: Ragnhild
Sted: Hotellet
Sent: 23.09.08 02:38

No må du snart legg ut bilda altså!! Vil se vi no!! Blir ikke nå mer blogging før d kjæm bilda no!!Navn: Ragnhild
Sted: på hotellrommet
Sent: 15.09.08 01:41

JA, skal prøve d:) håper d funker, litt kjedelig å låne pc av Sverre hele tiden.
Mye kjekke folk her:) i dag har vi vært å sett på gay-parade:) sært!
Litt småsyk jeg da.. veldig kjedelig!!
i morra starter vi me surfekurset!!Navn: Jostein (pappa)
Sted: Moholtlia
Sent: 07.09.08 10:20

Synnøve og Halvard skal gifte seg 25.oktober.

Du må kanskje gå inn på nettverkskortet og velge "Motta IP-adresse automatisk". Du finner det på Kontrollpanel - Nettverk - høyreklikk på nettverkskortet du bruker - velg internett-protokoll og klikk på egenskaper under fanen Generelt.

Ellers er alt vel her.

Paps/sPapsNavn: Ragnhild
Sted: Salvador
Sent: 07.09.08 00:13

Hvem sitt bryllup??
Pappa: vi sliter me internett, har du gjort noe spess med det kortet, har du et vi eventuelt kan låne? Vi har nett, men kommer oss ikke på med pc'en, har prøvd alt vi kan for å få d til, men d går ikke... noen tips??

Nå er bloggen oppdatert hvert øyeblikk:)
Navn: Jostein
Sted: Trondheim
Sent: 05.09.08 12:03

Glemte å si at det er kommet bryllupsinvitasjon til den 25.10 til dere, så dere får bare komme hjem i gjen....

God helg !Navn: Jostein
Sted: Trondheim
Sent: 05.09.08 12:02

Godt å høre at dere er vel fremme Ragnhild og Torgeir. Litt andre forhold skjønner jeg, men det går nok bra. Gleder meg til jevnlige oppdateringer på gjesteboka.

Mvh
Paps/sPapsNavn: Gunhild
Sted: Kristiansand
Sent: 05.09.08 08:32

Takk for sist. Det var ei fin helg. Ragnhild , så nå erv dere fremme. Vet du at dattera til han legen jeg jobber sammen med, er på samme kurs som dere, hun heter Marthe Åsland Hansen. Du treffer vel henne etterhvert. Dere må ha et fint semester. Til dere andre også, ha ei god helg !Navn: Ragnhild
Sted: Hotel Oceanico, Salvador, Brasil
Sent: 05.09.08 04:06

Da har vi vært i Salvador i litt over et døgn. Hotellet er ok, men noen plasser litt dårligere enn andre... når vi kom gikk det ikke an å trekke opp i do, og i morrest hadde vi ikke vann :) hahaha, jaja, sånn er livet på andre kontinenter.
Mange ålreite folk her og vi har d bra. i morgen skal vi på sightseeing me buss, så da kan vi ta me kamera, noe vi blir frarådet på grunn av ran etc ellers..
Vi har ikke internett på rommet enda, så får ikke gitt å veldig mye ld fra oss, men skal prøve å fikse det så fort som mulig...
Alt er i alle fall bra. Ca 25'c i vannet å nydelig sandstrand:)Navn: Ragnhild
Sted: I moholtlia for siste gang på 3-4 måneder
Sent: 01.09.08 22:26

Da reiser vi fra lia om 10 minutter. tar toget til gardemoen, fly til lisboa å deretter fly til salvador på onsdag morgen.
Savne bilda pappa! bli viktig no når vi e bort å har hjemlengsel vettu:) Oppdater stadig.
vi si fra når vi har komme frem å så fort vi har fått nett:)
god høst!Navn: Jostein
Sted: Moholtlia
Sent: 17.08.08 21:53

I dag har vi slappet av etter en fantastisk flott dag i går.
Alle var kommet hjem og det begynte med 2 OL-medaljer og en deilig frokost. Den fortsatte med en liten handletur på xxl, litt hagearbeid og deretter tilrigging på NFK klubbhus hvor vi skulle ha bursdagsfest. Jeg fikk ikke lov til å være så lenge fordi Ragnhild og co skulle pynte. Dermed fikk jeg tid til en fin sykkeltur til Jonsvannet. Når jeg kom hjem dusjet jeg og ble hentet av Aslaug. Når De hadde pyntet og gjort alt klart til 50-årsfeiring. Jeg fikk ta i mot gjester og pakke ut presanger. Det ble en fantastisk kveld med sang og musikk, underholdning, god mat og drikke og gode venner. Tusen takk for at dere kom og skapte denne fine 50-årsfeiringen. En spesiell takk til Aslaug, Ragnhild, Torgeir, Eimund, Jomar, Arnstein og Åshild som sto for det hele. Tusen takk - det var litt av en dag!

Jostein

Ettersom jeg fikk fotoforbud tar jeg gjerne imot bilder (se mailadresse på hjemmesiden).


Navn: Jomar
Sted: Trondheim
Sent: 10.08.08 23:20

En deilig 4-ukers ferie er omme, og imorgen begynner jeg på jobb igjen...Antall meldinger: 1008
[ Side: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37  38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ]

[ Forlate gjesteboken ]