|
Så er det Rensfjellrenn igjen. I år gikk det fra Selbu, og her er vi ved
Vikvarvet skole hvor vi hentet startnumrene.
Været var klart (det tyknet til utpå dagen) og fint. 2-3 minusgrader og gammel snø. Nysnø i fjellet skapte hodebry om hvordan en skulle smøre. Skulle en satse på klister eller voks?
Foto: Håvard som kjørte oss til Selbu. |
|
Også på Rensfjellrennet er det fellesstart. Lars er konsentrert.
2 minutter til start. |
|
Arnt Ola.
Oppstilling på 4-timers-merket sier litt om forventninger og ambisjoner.
Så smeller startskuddet. Da er det kunsten å være påpasselig så en ikke kommer i trøbbel med staver og ski i trengselen. |
|
Så etter 52 km er jeg på Støren. Jeg brukte 3.35.23. Det er ny personlig
rekord. Det er jeg godt fornøyd med, spesielt når jeg ikke var heldig med
skiene. Smurte nok for bløtt. De iset og gav dårlig gli.
Det var en fin tur over fjellet. Her er det godt med saft. |
|
I Størenhallen fikk vi oss mat. Det er liksom belønningen.
Takk for turen.
|
fil: jostein/ja2003035.html
Sist oppdatert 16.03.03